3 Mayıs 2011 Salı

Smart Board Sb 660 Modeli Fiyatı


Eğitim Kurumu Fiyatı: 2,024 $
64'' (162.6cm) Aktif yazı ekranı 4000x4000 çözünürlük 4 ayrı renkte özel kalem ve silgi Parmak kullanarak dokunmatik yüzey üzerinde mouse işlemlerini gerçeklefltirebilme Türkçe SMART Notebook Yazılımı Standart 2 yıl, ürün sisteme kaydedildiğide 5 yıl garanti.


Fiyatı  Euro :1,955 € (+KDV)
Fiyatı  USD:2,699 $  (+KDV)

Smart Board Sb 640 Modeli Fiyatı

Eğitim Kurumu Fiyatı: 1,649 $
48'' (121.6cm) Aktif yazı ekranı 4000x4000 çözünürlük 4 ayrı renkte özel kalem ve silgi Parmak kullanarak dokunmatik yüzey üzerinde mouse işlemlerini gerçeklefltirebilme Türkçe SMART Notebook Yazılımı Standart 2 yıl, ürün sisteme kaydedildiğide 5 yıl garanti


Fiyatı  Euro :1,590 € (+KDV)
Fiyatı  USD:2,199 $  (+KDV)

SMART Board


Kullanımı kolay etkileşimli yazı tahtası ve diğer grup işbirliği araçlarında SMART Technologies Inc. hem endüstrinin öncüsü hem de küresel eğitim pazar lideridir. Ödüllü SMART Board etkileşimli yazı tahtası bugüne kadar dünyada kurulumu en çok yapılmış etkileşimli yazı tahtasıdır. Birçok okul yönetimi, her A.B.D. eyaletinde, her İngiltere yerel yönetiminde ve 75’den fazla ülkede 250,000’den fazla sınıfta bulunan, etkileşimli öğrenme fırsatları sağlayan ve öğrenci başarısını arttıran üründe standartlaşmaya gitmiştir. SMART ürünleri ayrıca etkileşimli kalem ekranı, etkileşimli dijital yönlendirme, kablosuz yazı tahtası ve yazılımları içerir. Gruplar, SMART ürünlerini kullanarak, öğretme, eğitim veya sunma ihtiyaçları için bilgiye erişebilir ve bilgileri paylaşabilirler. SMART’ın eğitim müşterileri arasında New York Şehir Eğitim Müdürlüğü (A.B.D.), Oxford Üniversitesi (İngiltere), Barnier Devlet Okulu (Avustralya), Ottawa Üniversitesi (Kanada), Birleşik Dünya Kolleji (Singapur), Stephen-Hawking-Okulu Neckargemuend (Almanya), Florida Sağırlar ve Körler Okulu (A.B.D.), ve Harvard Üniversitesi (A.B.D.) bulunmaktadır.

SMART 1987 yılında kurulmuş özel bir şirkettir. 800’den fazla çalışanı bulunan SMART’ın genel merkezi Calgary, Alberta, Kanada’da, montaj binası Ottawa, Kanada’dadır ve Bonn, Tokyo, NewYork ve Washington DC’ de ofisleri bulunmaktadır. SMART’ın geniş bir patent portföyü vardır ve A.B.D., Kanada ve yurtdışında halen askıda olan birçok patenti vardır. SMART, 1992 yılında Intel® Corporation ile ortak ürün geliştirme ve pazarlama çabaları ile sonuçlanan stratejik bir ortaklık kurmuştur ve Intel SMART’ta sermaye ortağı olmuştur. SMART ürünleri Kuzey Amerika’da bayiler ve dünyada dağıtıcı firmalar aracılığı ile satılmaktadır.

SMART Notebook Yazılımını Indirmek Için

Smart Board adresini ziyaret edin.Web sayfasından indireceğiniz  versiyon her zaman daha güncel ve yeni özellikleri içerir olacaktır.
İlgili  link (bilgilerinizi girerek 30 günlük tam kullanımlı sürümü indirebilirsiniz);
Smart Board Notebook Yazılımını İndir