23 Temmuz 2011 Cumartesi

EmkoTech Kombine Akıllı Tahta

- Artık kalem veya tebeşir ile uğraşmaya son! EmkoTech akıllı tahta ile normal bir yazı tahtası ile yapabildiklerinizin limiti olmayacak.
- İster okullarda ders için, ister toplantılarınızda sunularınız için, isterseniz de kendi evinizde kullanabilirsiniz..
- Yazı tahtası işlevi yanında, bilgisayarınızla interaktif olarak çalışabilirsiniz. Bilgisayarınızı tahtadan kontrol edebildiğiniz için, Adobe Photoshop, Flash, 3D StudioMax gibi grafik programlarla çalışmak artık çok daha zevkli ve kolay bir hale gelecek!
- Özel programı yardımıyla yaptığınız çalışmalarınızı video olarak sesiniz ile beraber video veya resim olarak kaydedebilir, daha sonra izleyebilirsiniz.
- Artık dersi kaçırma veya toplantıya katılamama sorunu da yok! Programına gömülü uzaktan erişim özelliği sayesinde toplantınıza veya dersinize katılamayan kimse, toplantı veya derse eş zamanlı olarak dünyanın neresinde olursa olsun internet üzerinden izleyebilir, interaktif olarak katılabilir. Veya daha sonra bilgisayarı üzerinden yapılan çalışmaları görebilir.
- Tahta yüzeyi sert emayedir, parlamaz özelliktedir. Tahta yüzeyini aynı zamanda mürekkepli tahta olarak da kullanılabilirsiniz.
- Kombine modelinde hem mürekkepli kalem hem de tebeşir ile çalışabilirsiniz. Tahta yüzeyi firmamız tarafından 50 sene garanti altındadır.
- Akıllı tahta sadece bir USB terminali ile bilgisayardan iletişimini sağlamasının yanında enerji gereksinimini de karşılar.
- Sistem, ultrasonik olarak çalışan ebeam alıcısı ile faaliyet gösterir.
- Akıllı tahtalar pazarında Türkiye'de rakipsiz lider olan Emko Emaye, 1975'ten beri eğitim kurumları ve özel sektöre verdiği hizmet ile geniş bir referans ağına sahiptir. ülkemizin her noktasında ve yurtdışında birçok yerde satış sonrasında verdiği güvenilir desteği ile de, müşteri memnuniyetini sağlar.
EmkoTech Kombine Akıllı Tahta Kapaklı Koruma 

EmkoTech Kombine Akıllı Tahta Kapakları Açılmış Hali

EmkoTech Kombine Akıllı Tahta Kalem Haznesi 

EmkoTech Kombine Akıllı Tahta Silgi Kalem Ve Bağlantı Birimleri

EmkoTech Kombine Akıllı Tahta

EmkoTech Kombine Akıllı Tahta Matematik Dersi Anlatımı 
EmkoTech Kombine Akıllı Tahta Biyoloji Dersi Anlatımı

EmkoTech Kombine Akıllı Tahta Biyoloji Dersi Anlatımı 2

EmkoTech Kombine Akıllı Tahta Müzik Ders Anlatımı

EmkoTech Kombine Akıllı Tahta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder